Iedereen is welkom in ons sfeervol en kleinschalig bijna-thuis-huis

Hospice

Hospice De Vier Vogels is het oudste hospice van Rotterdam. In een sfeervol pand aan de Mathenesserlaan zijn we sinds 1999 een oase van rust in een hectische wereld, waar we palliatieve zorg bieden.

Ons hospice staat open voor iedereen die aan het einde van zijn leven is gekomen en die deze laatste periode niet thuis kan of wil doorbrengen. Met onze kleinschalige professionele organisatie bieden wij huiselijkheid, rust en geborgenheid aan onze bewoners, maar ook aan hun familieleden en naasten. We zien sterven als een waardevolle periode, waarin het leven kan worden afgerond en men zich kan voorbereiden op het naderend levenseinde. 

Wij zetten ons in om deze laatste periode een zo hoog mogelijke kwaliteit te geven. Mensen hun eigenwaarde laten behouden dat is onze opdracht. Leven doe je op je eigen manier, sterven ook. Dat de bewoner tot het einde toe eigen regie houdt over haar of zijn leven en stervensproces, is voor ons vanzelfsprekend. De wijsheid die we hebben opgebouwd omtrent palliatieve zorg in al die jaren delen we ook graag met familie, professionals en geïnteresseerden.


Meer informatie