‘Juist in deze levensfase is het voor veel bewoners fijn om van hun muziek te kunnen genieten.’

Actie zorgvrijwilliger zorgt voor nieuwe audio apparatuur

Dankzij de sponsors van zorgvrijwilliger René Dagevos hebben bewoners in het hospice voortaan mooie audio apparatuur op de kamer.

8 Maart 2021

René Dagevos is zorgvrijwilliger bij ons. Hij had in 2020 het plan opgevat de marathon van Rotterdam te lopen en via sponsors hiermee geld op te halen voor het hospice. Met dit geld wilde het hospice namelijk audio apparatuur voor de bewonerskamers aanschaffen. De animo voor zijn actie bleek groot en al snel had René een mooi bedrag bij elkaar. 

En toen kwam corona en dit gooide roet in het eten, want ook de marathon van Rotterdam werd afgelast. Gelukkig mocht het hospice het toegezegde geld toch gebruiken en kon zo drie apparaten aanschaffen. Voor de vierde wordt nog gespaard zodat in de toekomst alle vier de kamers audio apparatuur hebben. 

Via deze apparatuur kunnen bewoners en hun familie eigen muziek luisteren via bluetooth maar ook cd’s afspelen en naar de radio luisteren. Juist in deze levensfase is het voor veel bewoners fijn om van hun muziek te kunnen genieten. Met dank aan René en zijn sponsoren die deze muzikale aankoop voor de bewoners mogelijk heeft gemaakt.